CLAAS POWER SYSTEMS.

Optimalni pogon za najbolje rezultate.

Razvoj strojeva kod CLAAS-a ima konstantnu težnju za još većom učinkovitošću, još većom pouzdanošću i još većom ekonomičnošću. To, naravno, vrijedi za sva područja CLAAS-ovih žetvenih kombajna, silažnih kombajna ili traktora. Pritom je presudan pogonski sustav, a u njega spada daleko više od jakog motora.

Pod nazivom CLAAS POWER SYSTEMS tvrtka CLAAS kombinira najbolje komponente u pogonskom sustavu kojem nema premca. Najveća je snaga uvijek onda, kada je potrebna. Brzo je isplativ na osnovu idealne usuglašenosti s radnim sustavima i tehnike za uštedu goriva.

Naša ideja vodilja “Inteligencija snage” je tu za inteligentna povezivanja svih komponenti. Stalno s ciljem povećanja korisnosti strojeva u primjeni.

CLASS ide dalje od samog optimaliziranja motora i postupka čišćenja ispušnih plinova: razvoji kao DYNAMIC POWER, DYNAMIC COOLING ili inteligentno usuglašavanje čitavog pogonskog sklopa u našim traktorima, samo su neki primjeri koji pokazuju da CLAAS POWER SYSTEMS misli dalje. Jer, odlučujuća je snaga u primjeni.

Inteligencija.

CPS svrsishodno međusobno kombinira sve parametre radnog i pogonskog sustava. Tako  određene komponente važne za dotični posao se ciljano aktiviraju, a reduciranjem drugih, u tom trenutku nepotrebnih potrošača,  mobiliziraju se energetske rezerve.