SCORPION 9055–6030.

Ako misliš ozbiljno.

Modeli SCORPION 9055 do 6030 potkupljuju svojim performansama. Znatno veća podizna snaga i prekidna sila na svim modelima i veća hidraulička snaga za maksimalni učinak utovara čine SCORPION nositeljem performansi na svakom gospodarstvu.

1 Podizni, teleskopski i nagibni cilindar s prigušenjem u krajnjem položaju.
2 Rasterećenje pritiska trećeg upravljačkog kruga na labuđem vratu
3 Inteligentni sustav SMART HANDLING
4 Podizna snaga do 5,5 t i povećane prekidne sile
5 Jedinstveni koncept okvira
6 VARIPOWER / VARIPOWER PLUS vozni pogon sa SMART ROADING
7 Snaga motora do 115 kw1, Standard emisije ispušnih plinova IIIB (Tier 4i)
8 Radna hidraulika Load-Sensing s učinom pumpe do 187 l
9 Protuutezi s integriranim pretincima za odlaganje2
10 Visine dizanja od 6 m do 8,75 m


Zaista opteretiva.

Razvijen za više. Kod top modela SCORPION 9055 i 7055 moguća je snaga dizanja do 5,5 t. Jedinstvena šasija i masivni segmenti teleskopske ruke čine SCORPION jednim od vodećih strojeva u svojoj klasi.

Zaista dozrio.

U stražnjem dijelu stroja ima mjesta za sve potrebno tijekom rada, za pojas ili lanac da bi se nešto utovarilo, za prešu, za mast i alat. U duboko postavljenim protuutezima su integrirana dva velika pretinca za odlaganje. Zajedno imaju kapacitet od 44 litre. Poklopac se može zabraviti i zaključati.

Jednostavno rasterećenje pritiska.

Radi još lakše izmjene uređaja, priključci na nosaču uređaja mogu se spajati bez tlaka jednim pritiskom na tipku za vrijeme rada dizelskog motora.

Asistencija za veću produktivnost.

Pojam SMART HANDLING kod teleskopskih utovarivača SCORPION označava inteligentne funkcije koje pomažu vozaču. Tako npr. okomito dizanje omogućuje egzaktno uspravno spuštanje i dizanje tereta.