Izvanredna priprema posteljice sjemena neposredno pred sjetvu

  • više radnih operacija u jednom prohodu
  • manje gaženje zemljišta
  • aktivni radni stroj umjesto pasivnih utega RS

Güttler Garopact Avant je idealno rješenje za korištenje frontalnog opterećenja.
Prizmatični kolutovi od 45 cm promjera rezultiraju bolje razbijanje grudica, dok sa kolutovima od 56 cm promjera postižemo veće brzine i upotrebljavamo ih na mekšim-, rastresitijim zemljištima.
Zahvaljujući prizmatičnom valjku i opružnim motičicama smještenim u tri reda, ima izvrsnu osobinu u razbijanju grudica. Shodno tome radni i priključni strojevi se kreću po ravnomernijoj površini zemljišta. Sve ovo postižemo bez ulaganja viška konjskih snaga i pasivnog utega.

Güttler-ovi Duplex Front sjetvospremači imaju veliku moć razbijanja gruda zahvaljujući duplex rasporedu i opružnim motičicama. Tako, ovim strojevima i na grubim zemljištima može se postići odlično razbijanje gruda. Dalja prednost je i u tome što se mogu koristiti i na kamenitim zemljištima.
Duplex vrši dobru obradu i na teškim glinovitim zemljištima. Zahvaljujući sparenim Güttler-ovim valjcima, dvorednim rasporedom samočišćećih prizmatičnim kolutovima i opcionalnim zadnjim čistačima blata, teže se ljepe od bilo kojih drugih valjaka.